När motivationen tryter

Jag är inne i en träningssvacka. Jag är övertygad om att det händer oss alla ibland, det kan vara tiden som behövs till annat, prestationer som inte följer förväntan och/eller motivation som brister. Det går någon vecka och helt plötsligt är det en tröskel som du ska ta dig över… Det är precis där jag står nu sån tur är har jag några knep som hjälper mig över tröskeln och ut i spåret igen. Det första jag gör är att boka in 3-4 st instruktörsledda pass då blir träningen både av och ordentligt gjord utan fusk (jo jag fuskar ofta.) Tre är ofta en magisk siffra i träning och kopplat till muskelminnet. Nu är jag igång ”bara” att hålla ångan uppe. Det är nu pulsklocka, runkeeper och ny spellista kommer in i bilden. Efter någon veckas vila förbättras tider och sträcka fort och det är kul att se förbättringarna. Se hur orken förbättras när du klarar att hålla tempot längre men med samma alt till och med en lägre puls.

Publicerad i Träning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*